دولت به فکر مردم بوشهر باشد، نه افراد خاص
کد خبر: ۹۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۲۳ - ۱۴ مهر ۱۳۹۶
مردم، علما و نمایندگان با استاندار سیاسی مخالف هستند؛

دولت به فکر مردم بوشهر باشد، نه افراد خاص

حکایت انتخاب و انتصاب استاندار بوشهر حالا به جاهای باریکی رسیده است. بعد از ردیف شدن اسامی گزینه‌های متعدد برای استانداری بوشهر، مخاطبان این اسامی در روزنامه‌ها و همچنین شبکه‌های مجازی استان بوشهر می‌دانند که هر زمان به یک‌باره نام یکی از گزینه‌ها مطرح شود، یعنی قرار است که آن نام به‌زودی از لیست گزینه‌ها حذف شود، درست مثل اسم یکی از گزینه‌های مطرحی که چندی پیش بحث‌های فراوانی پیرامون او مطرح شد ولی...
بامدادجنوب- مريم خوئيني: 
حکایت انتخاب و انتصاب استاندار بوشهر حالا به جاهای باریکی رسیده است. بعد از ردیف شدن اسامی گزینه‌های متعدد برای استانداری بوشهر، مخاطبان این اسامی در روزنامه‌ها و همچنین شبکه‌های مجازی استان بوشهر می‌دانند که هر زمان به یک‌باره نام یکی از گزینه‌ها مطرح شود، یعنی قرار است که آن نام به‌زودی از لیست گزینه‌ها حذف شود، درست مثل اسم یکی از گزینه‌های مطرحی که چندی پیش بحث‌های فراوانی پیرامون او مطرح شد ولی حالا به‌نظر می‌رسد که از این لیست حذف شده است. با این حال اکنون بعد از مدتی بی‌خبری از عبدالکریم گراوند، به یک‌باره نام او در صدر اخبار آمده است. یکی از کانال‌های تلگرامی درباره او نوشته است که طبق شنیده‌ها در کارگروه تعیین استانداران! نام عبدالکریم گراوند برای استانداری بوشهر نهایی شده و اگر اتفاقی رخ ندهد یکشنبه در هیات دولت مطرح می‌شود! البته باید دید این اتفاقات چگونه پیش خواهد رفت.

نکته مهم در این مورد اما شنیده‌های موثق بامداد جنوب است که بر اساس آن متاسفانه وزارت کشور با تغییر مصداق‌های خود به‌صورت خاص می‌خواهد به جای مردم بوشهر، اشخاص خاصی را راضی نگه دارد. پیش از این علمای بلاد در گفت‌وگو با وزیر کشور و دیگر مسوولان ارشد دولتی به آنها تذکر داده بودند که بوشهر به استاندار سیاسی هیچ نیازی ندارد و این استان عقب افتاده و عقب مانده از قافله توسعه، نیاز به یک استاندار اجرائی و کارکشته دارد، نکته‌ای که به‌نظر می‌رسد در وزارت کشور کسی گوشش به آن بدهکار نیست و انگار اصلا برای وزیر کشور، مشاوران و معاونان او سرنوشت مردم این استان اهمیتی ندارد.
سفر ویژه یک تیم چند نفره به تهران و دیدار با آقای «ح.ف» که طی آن از وی خواسته شده بود با آمدن سیدشریف حسینی مخالفت شود، چراکه همه میراث استاندار قبلی را بر باد خواهد رفت. مصطفی سالاری وارد بازی سلبی از طریق وابسته‌های خود در استان شد تا خود بتواند از طریق رایزنی با وزیر کشور و سایر دوستانش در دولت، گزینه‌ مدنظرش را برای ادامه شیوه حکومتی‌اش در بوشهر جایگزین کند. پس از آن‌که سالاری به‌صورت تلفنی از محمدباقر سعادت خواست لیست هشت‌نفره امضا شده به وسیله نمایندگان را تحویل ندهد، حالا خودش دست به‌کار شده تا عبدالکریم گراوند را به‌عنوان جایگزین معرفی کند، گزینه‌ای که معرف آن نماینده دشتستان بوده و وعده‌های بسیار رنگینی هم به اطرافیان او داده است.

آقای گرواند فردی سیاسی است که هیچ سابقه اجرائی ندارد، او در مقام معاونت سیاس- امنیتی می‌تواند به‌خوبی کار کند اما هیچ وقت یک معاون سیاسی نتوانسته در حوزه اقتصادی مجری خوبی باشد و این همان خطری است که استان را تهدید می‌کند، به‌ویژه این‌که بر اساس شنیده‌ها او تعهد داد که میراث مصطفی سالاری را بدون تغییر حفظ کند.
در این میان شنیده‌ایم که فتح‌اللهِ حقیقیِ پیش از این معاون که همکاری‌های گسترده‌ای با برخی از بوشهری‌های ساکن تهران دارد نیز دست از تلاش برای رسیدن به پست استانداری بوشهر برنداشته است. او که هیچ پذیرشی بین مردم استان بوشهر ندارد، مشخص نیست که با چه پشتوانه‌ای می‌خواهد به استان بیاید، البته شاید کمک به ستادهای روحانی زیر زبانش مزه کرده است و می‌خواهد دوباره برای کمک کردن بیاید.

 البته ای کاش کسی بود که در مورد ملاقات‌ها و دیدارها در فرحزاد هم خبری منتشر می‌کرد تا مردم مطلع شوند که برای استانداری بوشهر چه خرج‌هایی که نمی‌شود.
با این حال، در این میان اما زمزمه‌های مخالفت برخی از نمایندگان استان با استانداری گراوند شنیده می‌شود. از سوی دیگر برخی از فعالان سیاسی استان نیز معتقد هستند که گراوند مهره مصطفی سالاری است و با حضور او در ساختمان استانداری بوشهر اتفاق جدیدی در استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی رخ نخواهد داد. در این میان برخی دیگر نیز معتقد هستند شانس او برای استاندار شدن چندان بالا نیست. وی زمانی که بر کرسی معاونت سیاسی استانداری بوشهر تکیه زده بود، نتوانست ثبات لازم را میان گروه‌ها و احزاب سیاسی استان به‌وجود آورد و یک نفر را از میان فعالان سیاسی به‌عنوان مشاور امور سیاسی خود برگزید که چندان چهره محبوبی نبود و حتی همین انتخاب حاشیه‌هایی را به وجود آورد. اکنون نیز سعی دارد با نزدیک شدن به نمایندگان استان و دادن وعده‌های پست مدیرکلی و فرمانداری به نزدیکان آنها شانس خود را برای استانداری بوشهر بیشتر کند.

در تحریریه بامداد جنوب سعی کردیم با گفت‌وگو با نمایندگان از جزئیات بیشتر این ماجرا مطلع شویم و با مخاطبان خود در میان بگذاریم اما آنها ترجیح دادند سیاست سکوت را در پیش بگیرند تا اگر میان اسامی متعدد، قرعه به نام گراوند افتاد از قافله عقب نمانند. این در حالیست که هر چهار نماینده باید پاسخ بدهند که چرا نتوانستند بر سر موضوعی به این مهمی اجماع کنند چرا به جای این‌که دلشان در گرو استان باشد در گرو نزدیکانی نظیر خواهرزاده و یا داماد است! چه اتفاقاتی در مجمع نمایندگان رخ می‌دهد که یک نماینده امضای خود را پس می‌گیرد اینها همه سوالاتی است که باز پرسیده خواهد شد هر چند به جواب قانع‌کننده هم نرسیم.

گفتنی است یکی از دلایلی که گراوند خود را به کرسی استانداری بوشهر نزدیک می‌بیند، اصرار دولت بر انتصاب استاندار غیربومی است که سابقه کار در استانداری را هم داشته باشد، هر چند که این هم بهانه‌ای بیش نیست، چراکه احمدی استاندار تازه معرفی شده کهگیلویه و بویراحمد هیچ سابقه وزارت کشوری ندارد.
با این حال باید دید که آیا وزیر کشور در زمین مردم بوشهر بازی خواهد کرد یا در زمین افراد خاص. این نکته‌ای است که تا فردا مشخص خواهد شد، کسانی که متاسفانه تاکنون برای استانداری بوشهر مورد حمایت قرار گرفته‌اند هیچ پذیرشی میان مردم و سیاسیون و حتی علما نداشته‌اند و باید دید مردم درباره گزینه های آینده چه خواهند گفت.
نظرات بینندگان