
بامدادجنوب- هدی خرمآبادی:
اقدامات گاه ناشیانه و غیر مسوولانه بیش از پیش تیشه بر ریشه میزند. بیتوجهی به جاذبهها و میراث ارزشمند استان در حالی است که برخی شوراهای پنجم با جدیت و تلاش بسیاری طرحهای خود را دنبال میکنند و برخی دیگر از شوراها اصل را رها کرده و فرع را چسبیدهاند!
ورودی و خروجی شهرها یکی از جذابیتها برای ورود گردشگران است اما گاهی ورودی شهرها مانع از ورود مسافران به شهر میشود. دو روز پیش تنی چند از شهروندان و فعالان مدنی اهرم در خصوص میدان ورودی شهر گلایههایی داشتند و میگفتند شهردار سابق به عمد میدان را تخریب کرده تا به باور خودش، بار بیشتری روی دوش شورای جدید بگذارد. در ادامه با یکی از اعضای شورای شهر اهرم گفتوگو کردیم.
محسن قاسمیزاده با بیان اینکه شهرداری اهرم سال 1345 تاسیس شده و یکی از قدیمیترین شهرداریهای کشور و استان بوشهر به شمار میرود اما با گذشت50 سال از قدمت شهر اهرم یکی از عقبافتادهترین محرومترین شهرهای کشور است که همچنان محرومیت چه از لحاظ عمران شهری و چه بحث کلان یدک میکشد، تصریح کرد: این مساله تیازمند توجه ویژه دولت به این منطقه محروم است، این در حالی است که پس از شروع به کار شورای پنجم اهرم سعی شد مسائل و مشکلات این شهر شناسایی و برای آنها تصمیمگیری اساسی در این زمینه گرفته شود.
قاسمیزاده با اشاره به اینکه پس از تشکیل هیاترئیسه شورا و انتخاب و معرفی کمیسیونهای شورا یکی از کارمندان شهرداری را به عنوان سرپرست انتخاب کردیم، افزود: در همین مدت کوتاه حقوق و دستمزد عقبافتاده کارمندان رسمی پیمانی و کارگران را بهروز کرده و پرداخت کردیم. متاسفانه شهرداری اهرم را با بدهی 18 میلیارد تومان تحویل گرفتیم تا جایی که کفگیر خزانه خالی و از لحاظ عمران بسیار ضعیف عمل شده بود و با همت شورا سعی شده روند طرحهای عمرانی و ساخت و سازها را شتاب دهیم و در حال حاضر که تنها یک ماه از شروع به کار شورا میگذرد کارهای خوبی صورت گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه به مردم شریف اهرم قول میدهیم تا دهه فجر 50 کوچه زیرسازی و آسفالت و چند چمن مصنوعی هم احداث شود، تاکید کرد: برای منابع پایدار سعی داریم از بخش خصوصی کمک بگیریم تا چند واحد تجاری در همین راستا ساخته شود و در حال حاضر در تلاش هستیم یک سنگشکن در شهر اهرم راهاندازی کنیم تا مشکلات اهرم به حداقل برسد.
این عضو شورا در پاسخ به این سوال که چه برنامه و طرحهایی برای تحول و دگرگونی در شهر در نظر دارید، خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از10طرح لایحه در شورای اهرم در راستای پیشرفت و توسعه اهرم تصویب و ابلاغ شده است. موضوع الحاق گادوی به اهرم، تدوین برنامه پنج ساله شهرداری اهرم، تغییر کالری زمینهای کشاورزی به مسکونی و تکمیل طرح تفصیلی اهرم از مهمترین مصوبات شورای اهرم در این مدت بوده است.
به گفته قاسمیزاده، در حال حاضر 70 کوچههای اهرم خاکی است که تلاش میشود با تلاش مسوولان و شهرداری آنها را آسفالت و تحویل مردم دهیم و انشاءالله آیندهای درخشان در انتظار شهر اهرم است، هر چند از مسوولان انتظار میرود روند احداث پل دوم اهرم و کانالهای آبیاری سدهای خاییز و باهوش را تسریع ببخشند.
وی در پاسخ به این سوال که روند انتخاب شهردار اهرم به کجا رسیده، گفت: مراحل اداری انتصاب شهردار جدید اهرم در حال انجام است که بهزودی آقای عباس جاودانی، رئیس کنونی ارشاد اهرم بهعنوان شهردار اهرم معرفی میشود.
به گفته یکی از شهروندان، در بنر اطلاعات پروژه میدان ورودی شهر، زمان پایان پروژه آخر شهریور قید شده ولی قاسمیزاده اعلام کرد: هر چند میتوانیم این پروژه را زودتر تمام کنیم اما افتتاح آن را موکول به دهه فجر کردهایم. میدان ورودی شهر نیاز به بازسازی مجدد داشت و در همین راستا اقدام به اصلاح و بهسازی آن گرفتیم، وگرنه حرفی از تخریب میدان از سوی این و آن در میان نیست.
هر چند موضوع تخریب عمدی میدان زائر خضرخان تنگستانی از سوی عضو شورا تائید نشد اما «عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد» و کنون میدان در حال ساخت است.
این عضور شورای شهر اهرم در ادامه تاکید کرد: خط مشی شورای پنجم اهرم، صداقت و شفافیت است و هیچ پنهانکاری در کار نیست. به عقبماندگی 50 ساله اهرم پایان میدهیم و بدین منظور نیازمند مشارکت مردم و همت مسوولان هستیم.
یک و ماه و اندی از آغاز به کار شوراهای پنجم میگذرد و بدیهی است که نمیتوان به این زودی منتظر بهبود و دگرگونی در مدیریت شهرها باشیم اما انتظار داریم منتخبان مردم به رای آنها احترام بگذارند و پیگیر مطالبات و خواستههای بحق آنها باشند. توجه جدی به اجرای طرحها، مطالعه کارشناسی و تاریخ آغاز و پایان آنها ضروری است تا از دوبارهکاری و هدررفت هزینهها جلوگیری شود. گفته میشود در یکی از شهرهای استان، شورای شهر اقدام به قطع درختان کرده و در پاسخ به اعتراض شهروندان گفتهاند: «درختها آب زیادی مصرف میکردند، ما هم آنها را قطع کردیم!!!!»...