bamdad24 | وب سایت بامداد24

کد خبر: ۹۳۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۹ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
میزان تولیدات بخش آبزی‌پروری کشور در سال گذشته به یک میلیون و 90 هزار تن رسید که از این میزان تولید، 46 درصد مربوط به آبزیان پرورشی است.
 در این زمینه، رئیس سازمان شیلات کشور با بیان این‌که ایران در منطقه با تولید سالانه 160 هزار تن ماهی قزل‌آلا مقام اول را دارد، ادامه داد: همچنین سال 92 میزان تولید میگو در کشور 10 هزار تن بوده و امروز به 27 هزار تن رسیده است. ضمن این‌که در برخی استان‌ها مانند گلستان تولید این‌گونه آبزی صفر بوده در حالی که پیش‌بینی برداشت امسال از مزارع سایت میگوی گمیشان در سال جاری حدود هزار و 500 تن است.

حسن صالحی در خصوص پرورش ماهیان خاویاری در آب‌های کشور، گفت: سال گذشته با پرورش این‌گونه‌ها سه تن خاویار استحصال شد در صورتی که در سال 70 میزان تولید این محصول در کشور 300 تن بود. برای پرورش ماهیان خاویاری حدود 80 مزرعه در کشور ایجاد شده است که تنها در دزفول یک سایت 50 هکتاری وجود دارد و در گلستان نیز در این بخش ظرفیت تولید 100 تن خاویار همچون گذشته وجود دارد که موانع این مساله باید رفع شود.
وی با اشاره به این‌که سال گذشته با همکاری بنیاد مستضعفان و جانبازان به متقاضیان پرورش ماهیان خاویاری تسهیلات هشت درصدی پرداخت شد که در استان گیلان 10 شرکت، در مازندران پنج شرکت و در گلستان تنها دو شرکت اقدام به دریافت این وام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: در ابتدای انقلاب تنها یک کارخانه تولید کنسرو ماهی در کشور وجود داشت اما امروز بین 130 تا 140 شرکت در این بخش وجود دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، تولید بخش ماهیان گرمابی را 230 هزار تن اعلام کرد و تاکید کرد که بخش عمده آن صادر می‌شود. ضمن این‌که سال گذشته میزان کل صادرات بخش شیلاتی 412 میلیون دلار و واردات 80 میلیون دلار بود.

برچسب ها: اقتصاد ، شیلات ، ماهیان ، پرورش
نام:
ایمیل:
* نظر: