
بامدادجنوب- مریم خوئینی:
تحت فشار گذاشتن رئیسجمهور منتخب مردم مهمترین سیاست مخالفان او به ویژه کسانی که در 29 اردیبهشت از مردم شکست خوردهاند، است. با این حال به نظر میرسد حسن روحانی با پشتیبانی رای مردم این مرحله را هم پشت سر میگذارد چراکه این مسائل از چشم مردم و حامیانش دور نماند و باعث شد بار دیگر موجی از حمایت از روحانی شکل بگیرد. با این وجود در این اوضاع احوال آنچه که مهم و حیاتی ست این است که نزدیکان و حامیان روحانی از دایره انصاف خارج نشوند. محمدعلی آهنگران که این روزها با اظهار نظرهای خود به یکی از حامیان جدی حسن روحانی تبدیل شده است، در گفتوگو با بامداد جنوب در اینباره گفت: یک بخشی از هجمهها طبیعی است، چراکه عدهای در جریان انتخابات ریاست جمهوری شکست خوردهاند و با وجود تلاشهای فراوان برای به وحدت رسیدن جریان سیاسی خود، نتوانستند اعتماد مردم را جلب کنند و به نتیجه دلخواه خود برسند. بنابراین این حجم هجمه را به منتخب مردم روا میدارند.
آهنگران معتقد است این هجمهها یک طرفه ماجراست، چراکه بهنظر میرسد آنها تمایل دارند اصلاحطلبان و اعتدالیون و شخص حسن روحانی را عصبانی کنند آنها باور دارند روحانی در صورت عصبانیت از مسیر اعتدال خارج میشود و به تند رویهایی دست میزند
به گفته وی در این شرایط باید هوشیار باشیم و به دام افراط نیافتیم؛ نباید در دفاع از روحانی از مرز عقلانیت عبور کنیم. در شرایط فعلی باید کمک کنیم رئیسجمهور منتخب بدون حاشیه کابینه دولت خود را ببند و یک دولت کارآمد و قوی شکل گیرد.
به گفته آهنگران نکته حائز اهمیت این است که بدانیم این هجمه و هیاهوها چیزی جز جنجال رسانهای رقیب نیست؛ این اتفاقات و رویدادها نمیتواند در کار روحانی اخلال ایجاد کند.
آهنگران ضمن یادآوری آنچه بر مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی گذشت افزود: کسانی که در گذشته با هجمه به آیتالله هاشمی رفسنجانی بهدنبال هویتسازی و مطرح کردن خود بودند، اینبار با هجمه به روحانی میخواهند صاحب هویت شوند، اما مردم ما هوشیار هستند و سر از نا سره را تشخیص میدهند با رای خود در 29 اردیبهشتماه این مساله را اثبات کردند. با این حال ما باید کاری کنیم که این تندرویها و تخریب دولت برای مخالفان روحانی هزینهبردار شود.
گفتنی است این هیاهو چندی پیش صدای نمایندگان مجلس شورای اسلامی را هم در آورده بود.
مصطفی کواکبیان در اینباره گفته بود هتاکی و فحاشی در شان هیچکس نیست و به طور قطع اینگونه اقدامات تا حدی سازمان دهی شده است.
کواکبیان با بیان اینکه انتخابات تمام شده و همه باید در کنار هم برای خدمت به مردم کار کنیم. گفت: پیام رهبر انقلاب نیز بسیار روشن است و باید به دولت کمک کرد و اقدامات دولت هم باید سریعتر آغاز شود.
دبیر کل حزب مردم سالاری تاکید کرد: بعد از مردادماه دیگر هیچکس، بهانهای برای کارشکنی یا عدم تلاش در مسیر ارتقا و توسعه کشور نخواهد داشت.
از سوی دیگر حسین کنعانیمقدم از فعالان سیاسی اصولگرا نیز در ارزیابی خود از توهین به شخصیتهای نظام در مراسمهای ملی، گفت: توهین به مسوولان کشور عنوان مجرمانه دارد که قوه قضائیه میتواند در این خصوص ورود کند و مجرمان را به سزای اعمالشان برساند. اگر مشخص شود که این تحرکات سازمان یافته است و وحدت ملی را مورد هدف قرار داده، قطعا باید برخورد جدیتر با آن صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه باید سریعتر به ترورهای شخصیتی زنجیرهای که در کشور اتفاق میافتد رسیدگی شود، گفت: اگر این رسیدگی به موقع انجام نشود ممکن است تبدیل به اقدامات فیزیکی شده که قطعاً امنیت ملی را در خطر میاندازد و باید بین ترور شخصیتی، نقد و دلسوزی تفاوت قائل شد.
کنعانی مقدم با بیان اینکه نباید به بهانه نقد و دلسوزی و یا دلواپسی نظام زیر سوال رود و بر اساس آن موجب شود که انسجام ملی بهخطر افتد، بیان داشت: اگر جلوی این تندرویها گرفته نشود به تدریج این افراد به خود جرات میدهند تا به اقدامات خشنتری علیه شخصیتهای نظام اقدام کنند.
عضو جبهه ایستادگی با اشاره به رفتارهای تخریب مشابه علیه سیدحسن خمینی، مرحوم آیتالله هاشمی و علی لاریجانی، گفت: در این موارد پروندههایی تشکیل شد و قوه قضائیه رسیدگی کرد و رهبری هم بارها به مسوولان تذکر دادهاند که نباید چنین اتفاقهایی در کشور رخ دهد اما قوه قضائیه ضمن رسیدگی به این رفتارها باید اطلاعرسانی هم انجام دهد.