روحانی دموکراسی 29 اردیبهشت را به نان شب مردم ترجمه کند
کد خبر: ۸۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۴ - ۲۴ تير ۱۳۹۶
ناهید تاج‌الدین، نماینده مردم اصفهان در گفت‌وگو با بامداد جنوب؛

روحانی دموکراسی 29 اردیبهشت را به نان شب مردم ترجمه کند

حسن روحانی با حمایت گروه‌های سیاسی اصلاح‌طلب و اعتدالیون مقتدرانه هدایت دولت دوازدهم را در دست گرفت تا برنامه‌های خود را برای چهار سال آینده نیز ادامه دهد. برخی انتظار دارند روحانی با رویکردی که به اصلاح طلبان نزدیک است، پیش برود.
 بامدادجنوب- مریم خوئینی:
حسن روحانی با حمایت گروه‌های سیاسی اصلاح‌طلب و اعتدالیون مقتدرانه هدایت دولت دوازدهم را در دست گرفت تا برنامه‌های خود را برای چهار سال آینده نیز ادامه دهد. برخی انتظار دارند روحانی با رویکردی که به اصلاح طلبان نزدیک است، پیش برود. برخی هم منتظر تغییرات مهم در عرصه سیاست داخلی هستند. در این میان چینش کابینه دوازدهم و حضور چهره‌ها و شخصیتی‌های حاضر در کابینه دولت آینده به روشنی نشان می‌دهد که حسن روحانی چه رویکردی را اتخاذ خواهد کرد.

ناهید تاج‌الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات‌رئیسه‌کمیسیون امور اجتماعی در گفت‌وگو با بامداد جنوب در خصوص این‌که جریان‌های سیاسی در حال حاضر چه انتظاري بايد از كابينه دولت يازدهم داشته باشند، گفت: انتظار من به‌عنوان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از رئیس‌جمهور این است که دموکراسی 29 اردیبهشت را بتواند به نان شب مردم ترجمه کند و این مستلزم تشکیل دولت رفاه است 
 به گفته این نماینده مجلس آقای روحانی نخستین رئیس‌جمهوری بود که گفت در کشور ما دهه‌هاست اقتصاد به سیاست یارانه داده وقت آن است که سیاست به اقتصاد یارانه بدهد، به‌نظر من در دولت دوازدهم و در کابینه جدید روحانی، سیاست باید بیشتر از قبل به اقتصاد یارانه بدهد، طبقه متوسط در دولت نهم و دهم تقریبا از بین رفت. با این حال در دولت یازدهم آوارها تا حدودی از روی این طبقه برداشته شد و در دولت دوازدهم باید این طبقه احیا شود و جایگاه واقعی خود را به‌عنوان طبقه حامل و ناقل توسعه پیدا کند و این نیاز به حمایت‌های دولت دارد، حمایت‌هایی که در قالب دولت رفاه انجام می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در ادامه در پاسخ به این سوال که به‌نظر شما آقاي رئيس‌جمهور در بستن كابينه آينده چه معيار و چه ويژگي‌هاي بايد در نظر بگيريد، گفت: من انتظارم بیشتر از رئیس‌جمهور اتخاذ یک رویکرد است تا انتخاب یک فرد، برای همین معیارهایم را با رویکرد قیاس می‌کنم 
تاج الدین در ادامه تصریح کرد: معیار من برای وزرای اقتصادی انتخاب کسانی‌ست که بهتر بتوانند دولت رفاه را پیاده سازی کنند و نهاد‌گرا و قائل به توسعه باشند. از سوی دیگر برای وزرای سیاسی نیز فکر می‌کنم نیاز به وزرایی‌ست که به توسعه سیاسی هم التزام و هم اعتقاد داشته باشند در عین حال قائل به‌نوعی آشتی ملی باشند چون دو شبح بالای سر توسعه شبح پوپولیسم و شبح جنگ است، این دو شبح توسعه را به تعویق می‌اندازد.
وی تاکید کرد: دولت رفاه و توانمند‌سازی طبقات جامعه، پوپوليسم را مهار می‌کند و آشتی ملی خطر جنگ را مهار می‌کند و این‌گونه توسعه در بستری آرام به پیش می‌رود.
در حال حاضر يكي از مباحثي كه بارها مطرح شده است، استفاده از زنان توانمند در كابينه است نماینده مردم اصفهان در خصوص استفاده از زنان توانمند در کابینه دولت آتی، گفت: در مورد استفاده از زنان من معتقدم حضور زنان در کابینه نباید ویترینی باشد، ما نیازمند حضور نهادی زنان در عرصه مدیریت هستیم برای این امر باید نقش زنان در مدیریت‌های میانی را تقویت کنیم، باید نقش آنها را در بدنه‌های کارشناسی دستگاه‌های اجرایی پررنگ‌تر کرد تا شاهد حضور تثبیت شده آنها در سطوح مدیریتی باشیم.

تاج الدین با بیان این‌که مدیران میانی و بدنه کارشناسی در دستگاه اجرایی تصمیم‌سازی می‌کنند در حالی که مدیران ارشد تصمیم‌گیری می‌کنند، گفت: اگر زنان بتوانند در مرحله تصمیم سازی اثر‌گذار باشند آنگاه حضور تثبیت شده‌تری در عرصه سیاست خواهند داشت .
گفتنی است اکنون صحبت از حضور حداقل سه زن در کابینه دولت دوازدهم مطرح است این مساله در کمپین انتخاباتی ایشان نیز مورد توجه قرار گرفت حال باید دید حسن روحانی میان گزینه‌های پیشنهادی وزارت به زنان توانمند نیز نگاه می‌کند یا خیر 

نظرات بینندگان