پارسایی: انتظار وزیری توانمندتر داشتیم
کد خبر: ۹۷۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۶ - ۳۰ مهر ۱۳۹۶
دو وزیر علوم و نیرو معرفی شدند؛

پارسایی: انتظار وزیری توانمندتر داشتیم

پس از ماه‌ها بلاتکلیفی وزارت علوم و تذکرهای سریالی عبدالکریم خدری اصلاح‌طلب، محبی‌نیای معتدل و پژمانفر اصولگرا و بسیاری دیگر از نمایندگان، قرار است رئیس فعلی و دوران اصلاحات دانشگاه بوعلی‌سینای همدان به‌عنوان وزیر علوم دولت دوازدهم معرفی شود.
پارسایی: انتظار وزیری توانمندتر داشتیمبامدادجنوب- مریم خوئینی:
پس از ماه‌ها بلاتکلیفی وزارت علوم و تذکرهای سریالی عبدالکریم خدری اصلاح‌طلب، محبی‌نیای معتدل و پژمانفر اصولگرا و بسیاری دیگر از نمایندگان، قرار است رئیس فعلی و دوران اصلاحات دانشگاه بوعلی‌سینای همدان به‌عنوان وزیر علوم دولت دوازدهم معرفی شود. روز گذشته رئیس‌جمهوری در نامه‌ای به هیات‌رئیسه مجلس، علوم و نیرو معرفی کرد.
منصور غلامی و رضا اردکانیان را به‌عنوان وزیر سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس با اعلام این خبر گفت: این نامه صبح یکشنبه در صحن مجلس قرائت می‌شود.

گفتنی است معرفی گزینه وزارت علوم با انتقاداتی همراه بوده است و برخی از نمایندگان مجلس معتقد هستند او ایده‌آل نیست اما راهگشاست!
بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با بامداد جنوب در این‌باره می‌گوید، ما به وزیر نیرو امیدوار هستیم و ایشان را فردی توانمند می‌دانیم ان‌شاالله رای هم می‌آورد اما وزیر علوم قضیه‌‌اش فرق می‌کند. 
پارسایی در ادامه تصریح کرد: پس از انتقاداتی که به معرفی وزرای کابینه دوازدهم شد، انتظار داشتیم با معرفی یک نیروی قوی و کارآمد به‌عنوان وزیر علوم، کاستی‌هایی کابینه جبران شود اما چنین نشد. انتظار داشتیم پس از این همه تاخیر وزیری توانمند برای وزارت علوم معرفی شود. 
وی در پاسخ به این سوال که برخی می‌گویند آقای منصور غلامی ایده‌آل نیست اما راهگشاست، نظر شما چیست، گفت: این مساله پذیرفتنی نیست که شخصی ایده‌آل نباشد اما راهگشا باشد. 
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: رئیس‌جمهور عهد بسته است و باید بر اساس همان رویکردی که در زمان انتخابات از آن صحبت می‌کرد و به مردم وعده می‌داد، گام بردارد.

پارسایی در پاسخ به این سوال که به‌نظر شما وزیر علوم رای می‌آورد یا خیر، گفت: امیدوارم که رای نیاورد با این حال هیچ چیز مشخص نیست، قرار است فراکیسیون امید به‌زودی در این‌باره جلسه‌ای برگزار کند و این موضوع را بررسی کند.
گفتنی است گزینه پیشنهادی وزارت علوم چند روز پیش مهمان محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید بوده و از برنامه‌ها و طرح‌هایش سخن گفته است.
با این همه، شاید مهم‌ترین مساله در کارنامه غلامی ۶۴ ساله، تفاوت دیدگاه دانشجویان این روزهای بوعلی با دانشجویان این دانشگاه در دوران اصلاحات درباره رئیس دانشگاه‌شان باشد و به همان میزان که دانشجویان قدیمی بوعلی، غلامی را فردی آزاداندیش، اصلاح‌طلب و مناسب برای وزارت علوم می‌دانند، دانشجویان جدیدتر دکتر غلامی، با استناد به صادر نکردن مجوز برای یک تشکل اصلاح‌طلب این دانشگاه و برخی از انتصابات دوره چهارساله وی به‌ویژه در معاونت فرهنگی دانشگاه بوعلی، دل‌خوشی از او ندارند.

گفتنی است روز گذشته ۱۴۲ تشکل دانشجویی سراسر کشور در بیانیه‌ای خطاب به رئیس‌جمهوری با اشاره به بلاتکلیفی وزارت علوم در ماه‌های اخیر ۱۰ مطالبه اصلی دانشجویان و دانشگاهیان کشور را از وزیر علوم آینده تشریح کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: دانشگاه به‌عنوان اصلی‌ترین نهاد اندیشه‌ورز، نواندیش، نظریه‌پرداز، آینده‌پروژه، پرسش‌گر، نقاد و مشکل‌گشا نیاز به تغییرات ساختاری دارد اما باید پرسید مدیریت این تغییرات ساختاری را که طبق وعده‌های شما در همان برنامه از مسیرهایی همچون دانشگاه مستقل، دانشگاه تمدن‌ساز و دانشگاه امن و آزاد تحقق می‌یابد، به چه کسانی می‌سپارید؟ به آنهایی که در کارنامه‌ خود برخوردهای سلبی با دانشجویان داشته‌اند و در آزمون دانشگاه مردود شده‌اند؟ به آنهایی که برای کسب این جایگاه هر دم به رنگی در می‌آیند؟ یا آنان که به آرمان استقلال دانشگاه پایبند هستند؟
فعالان دانشجوییِ دانشگاه‌های کشور، امروز، با انواع و اقسام موانع مواجه هستند. اگر با معرفی وزیری به داد دانشگاه و دانشگاهیان نرسیده و این محتضر را جانی دوباره ندهید، نیک می‌دانید که ممکن است همراهی این پتانسیل عظیم از دست برود.



برچسب ها: سیاسی ، وزارت ، مجلس ، دولت ، پارسایی
نظرات بینندگان