رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دیر گفت: ماهی یال اسبی در کشور مصرف خوراکی ندارد و به کشورهای ویتنام و سریلانکا صادر می شود.
اسماعیل محمودی افزود: ماهی یال اسبی سر بزرگ، فراوانترین گونه این خانواده در خلیج فارس و دریای عمان است و منابع عمده این ماهی در اعماق 20 تا 100 متری سطح دریا یافت می شود.
وی اضافه کرد: ماهی یال اسبی فلس ندارد و به علت اینکه مصرف داخلی هم ندارد به منظور استفاده صنعتی و خوراکی به کشورهای دیگر صادر می شود.
محمودی گفت: ذخایر ماهی یال اسبی یکی از مهمترین منابع پروتئین دریایی هستند که در آبهای گرمسیری و نیمهگرمسیری جهان پراکنش دارند و خلیج فارس و دریای عمان هم از این قاعده مستثنی نیست.